AJANKOHTAISTA

Arvoisat asiakkaamme

Minun on nyt aika ilmoittaa teille haikein mielin muutoksesta Mineten tarinassa. Siirryn kesäkuun alussa uusiin seikkailuihin ja suljen osaltani Mineten oven takanani.

Mutta hei, jos jotain kurjaa, niin myös jotain tosi hyvääkin. Hanna nimittäin jatkaa herkullisten ruokien valmistusta ja pääsette jatkossakin nauttimaan hyvistä kotiruuan mauista Minetessä.

Tämän ratkaisun jouduimme tekemään, koska olemme harmillisesti joutuneet toteamaan, että jatkuva taloudellinen kuritus osuu ravintolamme toimintaan niin rajusti, ettei työmme elätä kahta yrittäjää. Pohdittuamme hetken toiminnan lopettamista kokonaa, päädyimme kuitenkin yksimielisesti ratkaisemaan tilanteen niin, että toinen meistä jatkaa vielä yrittämistä ja toinen jatkaa omaa matkaansa uusien haasteiden parissa.

Nyt on kaikilla aloilla vaikeaa ja lomautuksia ja irtisanomisia on tullut paljon. Toivotaan, että tämä meidän pikkuinen Minette saa kuitenkin tämän muutoksen myötä nähdä paljon lisää vuosia ja näkee paremmat ajat Hannan ja teidän ansiostanne pian.

Lähtölaskenta alkaa, mutta vielä on toukokuuta jäljellä! Tulkaahan moikkaamaan!

❤
Ikävä tulee, <3:lla Maisa

 

Näytä kävijätiedot ja mainokset

 

Mainosta julkaisua
 

 

 
Tykkää
 

 

 
 
Kommentti
 
 
Jaa